Ενημερωτικό σημείωμα

13ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ                                        

        Τηλ.  2310 447723,  2310 435133                                               

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

                        Αγαπητοί γονείς,

  • Τη Δευτέρα  12 Δεκεμβρίου 2016, το πρωί, οι μαθητές θα εκκλησιαστούν στο ναό του Αγίου Νικολάου και την ημέρα εκείνη μπορούν, εφόσον θέλουν και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, να κοινωνήσουν.

 

  • Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17.00 μ.μ. θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών/τριών των Γ΄ Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων και θα γίνει ενημέρωση των γονέων για τις μικρότερες τάξεις (Α΄ και Β΄) από τους εκπαιδευτικούς όλων των τάξεων του Σχολείου.          

 

  • Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:45 π.μ. θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή, από τους μαθητές/τριες της Α΄ και Β΄ τάξης  στο Γυμναστήριο του σχολείου,  την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι γονείς το επιθυμούν. Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 8.10

 

  • Θέλοντας να δείξουμε την αγάπη μας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη υγιεινής και καθαριότητας, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς μέχρι την Τρίτη 20-12-2016.

 

  • Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Σχολείου μας και τις δράσεις του, όπως και για ανακοινώσεις του Συλλόγου Διδασκόντων, από την ιστοσελίδα 13dim-kalam.thess.sch.gr

 

  • Για την εορτή των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους η Δ/ντρια, οι Εκπαιδευτικοί και το υπόλοιπο Προσωπικό του Σχολείου, σας εύχονται ολόθερμαΚαλές Γιορτές, Υγεία, Οικογενειακή και Προσωπική Ευτυχία.

 

Η  Δ/ντρια  και οι  Εκπαιδευτικοί του Σχολείου

 

gennisi

Copyright © 2020 13ο ΔΣ Καλαμαριάς Κατασκευή  Μενεξόπουλος Τριαντάφυλλος