Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

13ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

Αριθμ. Πρωτ.   10                                                                                            Θεσσαλονίκη 24-11-2014

 

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου.

 

Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την εκλογική διαδικασία της 12ης Νοεμβρίου 2014 για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, και μετά από εσωτερική ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγέντων μελών, συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ  με την παρακάτω σύνθεση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                            Ματσίνας Αλέξανδρος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:                   Κουρούπη Μαρία                    

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:                        Σιαπάτη Στεφανία                   

ΤΑΜΙΑΣ:                                 Σκορδά Αικατερίνη                 

ΜΕΛΟΣ:                                  Κουλούρη Σοφία                     

ΜΕΛΟΣ:                                  Σιαφάκα Αικατερίνη               

ΜΕΛΟΣ:                                  Φιλιπποπούλου Νίκη               

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επιθυμεί να συνεργάζεται στενά με εσάς, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, καθώς και με τους δασκάλους και την Διεύθυνση του Σχολείου μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για συνεχή επικοινωνία και επιζητούμε την δική σας ενεργή συμμετοχή και συνεργασία, με σκοπό την επίλυση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει, με σύμπνοια, αλληλεγγύη και ομόνοια και κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι πολύ σημαντικός και ουσιαστικός, ειδικά στις μέρες μας, που η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει τεράστιες ελλείψεις στην Παιδεία και τη σχολική στέγη. Οι ελλείψεις γίνονται όλο και περισσότερο αισθητές και καλούμαστε σαν Σύλλογος να συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή τους.

Ο καθένας μας χωριστά, ως μέλη αυτού του Συλλόγου, καλούμαστε να συμβάλλουμε όχι μόνο με την ετήσια συνδρομή μας, αλλά και με την προσωπική εθελοντική εργασία, σε όποιον τομέα μπορούμε, ώστε να βοηθήσουμε στη σωστή λειτουργία του Σχολείου  μας. Σας προτρέπουμε να ενεργοποιήσουμε όλοι μαζί την εθελοντική συνεισφορά και ελπίζουμε να ανταποκριθείτε θετικά. Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, η ανθρωπιά και η κοινωνική προσφορά ας αποτελέσουν τους πρωταρχικούς στόχους μας.

Απαιτείται η κοινή προσπάθεια, η δική μας και των δασκάλων των παιδιών μας, ούτως ώστε να διατηρήσουμε αλλά και να βελτιώσουμε το επίπεδο και την ποιότητα του Σχολείου μας και να ενισχύσουμε την αριστεία.

Με εκτίμηση και ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

 

Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                                                                                                 Η Γεν. Γραμματέας

 

 

 

Ματσίνας Αλέξανδρος                                                                                                 Σιαπάτη Στεφανία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © 2021 13ο ΔΣ Καλαμαριάς Κατασκευή  Μενεξόπουλος Τριαντάφυλλος