Category Archives: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Σχολείο πληροφορικής και για τους γονείς

Γιατί τα παιδιά μας γνωρίζουν ίσως περισσότερα αλλά καθήκον μας είναι να γνωρίζουμε κι εμείς για να τα καθοδηγούμε σε κάθε πιθανό κίνδυνο…Συμβουλές ασφαλείας πληροφορικής και για τους γονείς

Θεατρικό παιχνίδι, απογευματινή δημιουργική απασχόληση, εκπαίδευση στην ομαδικότητα.

Θεατρικό παιχνίδι, απογευματινή δημιουργική απασχόληση, εκπαίδευση στην ομαδικότητα. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς εγκαινιάζει μια νέα προσπάθεια την Παρασκευή 30.01.2015 με την έναρξη των μαθημάτων θεατρικού παιχνιδιού, υπό την καθοδήγηση της κ. Χριστίνας Φωτίου. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή από τις 18.45 έως και τις 19.45 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς (είσοδος οδός Ηρακλείας).

Εκδήλωση Συλλόγου 12 Δεκεμβρίου για την Β΄ δημοτικού

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 13ου δημοτικού σχολείου Καλαμαριας διοργάνωσε στις 12 Δεκεμβρίου 2014 απογευματινή χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα  για τους μαθητές της β δημοτικού. Οι μαθητές μας με την καθοδήγηση της κ. Στέλλας της woodenartforcrafts επεξεργάστηκαν ξύλινα χριστουγεννιατικα στολίδια.

Οι μαρκαδοροι, οι ξυλομπογιές, τα πολύχρωμα  γκλίτερ πήραν φωτιά! Ξύλινα  Χριστουγεννιατικα δεντράκια, τάρανδοι, τρενάκια, έλκηθρα,αυτοκινητάκια, χιονάνθρωποι, όλα πήραν ζωή και μεταμορφώθηκαν απο τα χεράκια των μικρών μας παιδιών σε ζηλευτά χριστουγεννιάτικα στολίδια! Με χαμόγελο, παιχνίδι, παιδικές φωνούλες και πολύ καλη διάθεση περάσαμε ενα υπέροχο απογευμα στο σχολείο μας. Σας περιμένουμε στην επόμενη απογευματινή εκδήλωση μας! Καλές γιορτές!

 

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

13ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

Αριθμ. Πρωτ.   10                                                                                            Θεσσαλονίκη 24-11-2014

 

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου.

 

Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την εκλογική διαδικασία της 12ης Νοεμβρίου 2014 για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, και μετά από εσωτερική ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγέντων μελών, συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ  με την παρακάτω σύνθεση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                            Ματσίνας Αλέξανδρος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:                   Κουρούπη Μαρία                    

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:                        Σιαπάτη Στεφανία                   

ΤΑΜΙΑΣ:                                 Σκορδά Αικατερίνη                 

ΜΕΛΟΣ:                                  Κουλούρη Σοφία                     

ΜΕΛΟΣ:                                  Σιαφάκα Αικατερίνη               

ΜΕΛΟΣ:                                  Φιλιπποπούλου Νίκη               

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επιθυμεί να συνεργάζεται στενά με εσάς, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, καθώς και με τους δασκάλους και την Διεύθυνση του Σχολείου μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για συνεχή επικοινωνία και επιζητούμε την δική σας ενεργή συμμετοχή και συνεργασία, με σκοπό την επίλυση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει, με σύμπνοια, αλληλεγγύη και ομόνοια και κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι πολύ σημαντικός και ουσιαστικός, ειδικά στις μέρες μας, που η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει τεράστιες ελλείψεις στην Παιδεία και τη σχολική στέγη. Οι ελλείψεις γίνονται όλο και περισσότερο αισθητές και καλούμαστε σαν Σύλλογος να συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή τους.

Ο καθένας μας χωριστά, ως μέλη αυτού του Συλλόγου, καλούμαστε να συμβάλλουμε όχι μόνο με την ετήσια συνδρομή μας, αλλά και με την προσωπική εθελοντική εργασία, σε όποιον τομέα μπορούμε, ώστε να βοηθήσουμε στη σωστή λειτουργία του Σχολείου  μας. Σας προτρέπουμε να ενεργοποιήσουμε όλοι μαζί την εθελοντική συνεισφορά και ελπίζουμε να ανταποκριθείτε θετικά. Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, η ανθρωπιά και η κοινωνική προσφορά ας αποτελέσουν τους πρωταρχικούς στόχους μας.

Απαιτείται η κοινή προσπάθεια, η δική μας και των δασκάλων των παιδιών μας, ούτως ώστε να διατηρήσουμε αλλά και να βελτιώσουμε το επίπεδο και την ποιότητα του Σχολείου μας και να ενισχύσουμε την αριστεία.

Με εκτίμηση και ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

 

Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                                                                                                 Η Γεν. Γραμματέας

 

 

 

Ματσίνας Αλέξανδρος                                                                                                 Σιαπάτη Στεφανία

Copyright © 2020 13ο ΔΣ Καλαμαριάς Κατασκευή  Μενεξόπουλος Τριαντάφυλλος